Zeeschip of binnenschip schoonmaken

Uw zeeschip schoonmaken, inclusief de laadruimte van uw schip schoonmaken en het scheepsruim reinigen, is een essentieel onderdeel van het onderhoud dat de levensduur, efficiëntie en veiligheid van uw vaartuig waarborgt. Ook bij het schoonmaken van een binnenschip is expertise van groot belang. Het nauwkeurig onderhouden en reinigen van elke hoek van uw schip vereist expertise, precisie en aandacht voor detail. Onze experts zorgen ervoor dat uw schip er weer net als nieuw uitziet.

 

Uw zeeschip of binnenschip laten schoonmaken door experts

Wanneer u kiest voor onze expertise, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. M.I.C. NV heeft ruim 50 jaar ervaring met allerhande reinigingswerken, inclusief reinigingswerken aan boord van schepen. Het is niet alleen belangrijk om de buitenkant van uw schip te onderhouden, maar ook om het scheepsruim te reinigen. Zowel aan boord van zeeschepen als binnenschepen worden deze diensten aangeboden. Onze gespecialiseerde diensten omvatten onder meer:

  • Reinigen van ladingruimen
  • Reinigen van lading – brandstof- en producttanks
  • Reinigen van stoomketels, exhaust en auxiliary boilers, gas – en waterzijde
  • Reinigen van beunkoelers, zeekasten
  • Reinigen van void spaces, lensvlakken, kettingbakken, voorpieken
  • Strippen van coatings tot op de blanke huid
  • Reinigen van propellors
  • Scheepsruim reinigen voor een frisse en veilige omgeving

Of u nu de buitenkant van uw schip wilt laten blinken, de producttank wilt laten reinigen of het scheepsruim wilt laten reinigen voor optimale hygiëne, wij staan klaar. Dankzij onze expertise in industrieel onderhoud weet u zeker dat uw scheepsreiniging op bijzonder grondige wijze uitgevoerd wordt.

 

Contacteer ons voor een oplossing op maat

Bent u overtuigd van het belang van uw zeeschip of binnenschip laten schoonmaken door professionals, inclusief de laadruimte van uw schip en het scheepsruim? Wilt u meer weten over onze diensten? Of het nu gaat om een algemene schoonmaak of specifiek het scheepsruim reinigen, wij bieden oplossingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte. Investeer in de toekomst en het welzijn van uw schip. We staan voor u klaar!