Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Heeft u een stookolietank die u wilt laten reinigen, maar bent u nog op zoek naar een onderneming die dat op een veilige en nauwkeurige manier kan doen? Dan zit u zeker goed bij M.I.C. nv in Lier. Wij halen zonder probleem het slib of andere vervuiling uit uw tank en zorgen ervoor dat deze opnieuw gebruiksklaar is. Hiervoor hebben wij verschillende methodes en materialen ter beschikking. Zo garanderen wij steeds de beste service, wanneer u ons inschakelt om uw stookolietank te laten reinigen.


Heeft u vragen over het verwijderen van asbest?

Waarom is het belangrijk om uw stookolietank te reinigen?

Wanneer er zich te veel residuen in de tank bevinden, kan dit voor heel wat problemen zorgen. Wilt u het niet riskeren dat uw stookolietank plots stopt met werken? Dan maakt u het best een afspraak bij ons voor de reiniging van uw producttank of stookolietank. Een stookolietank regelmatig laten reinigen is dus van zeer groot belang. Wij doen dit door de residuen weg te pompen en de tank grondig te reinigen, indien nodig met een chemische reiniging. Verder houden wij ons bezig met het saneren en opvullen van de tank, indien u deze niet langer wilt gebruiken. Een stookolietank mag u namelijk niet zomaar leeg laten. Dankzij onze vele jaren ervaring weten we hoe we op een veilige manier de tank buiten gebruik kunnen stellen.

 

Kom nog meer over onze onderneming te weten

Bent u geïnteresseerd om door ons uw stookolietank te laten reinigen, maar wilt u graag meer te weten komen over onze onderneming? Dat is allemaal mogelijk. Bekijk zeker eens het laatste nieuws van M.I.C. nv en ontdek onze nieuwste projecten. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor andere reinigingswerken. Bel ons hiervoor op het nummer 03 491 98 30 of stuur een e-mail naar mic@mic-nv.be.