Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Asbestleien verwijderen is niet iets wat u zomaar zelf kunt doen. Hiervoor heeft u specifieke certificaten nodig en een erkenning door het Ministerie. Bij M.I.C. nv in Lier zijn we een erkende onderneming voor het verwijderen van asbest. Onze medewerkers hebben hier dan ook de nodige opleidingen voor gevolgd.

 

Heeft u vragen over het verwijderen van asbestleien?

Hoe gaan we te werk om asbestleien te verwijderen?

Wanneer u kiest voor onze erkende asbestverwijderaars, rekent u steeds op een veilige sanering. Wanneer we de leien van uw dak komen inspecteren, stellen we eerst de staat vast van het asbest en inventariseren dit. Daarna sluiten we het dak zo goed mogelijk af om eventuele giftige vezels uit uw huis te houden. Asbest is namelijk niet alleen schadelijk voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Tijdens de asbestsanering gebruiken onze medewerkers daarom een speciale uitrusting en gaan ze steeds voorzichtig te werk. Voor u het weet, heeft u een volledig asbestvrij dak. Heeft u dus nog asbest op uw dak liggen? Laat de asbestleien dan door M.I.C. nv verwijderen!

 

Kom nog meer over onze onderneming te weten

Wilt u liever eerst meer weten over onze onderneming voor reinigingswerken, vooraleer we bij u thuis langskomen om de asbestleien te verwijderen? Bel ons dan zeker op het nummer 03 491 98 30 of stuur een e-mail naar mic@mic-nv.be. We leggen u met veel plezier uit hoe we juist te werk gaan. Hopelijk denkt u aan ons om uw asbest te laten verwijderen.