Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Een brandstoftank reinigen laat u het best over aan onze medewerkers die hiervoor ruime ervaring hebben. Na verloop van tijd kan de tank namelijk aangetast zijn, waardoor deze niet meer veilig is om te gebruiken. Wij komen dit met veel plezier voor u oplossen en we zorgen ervoor dat uw tank terug klaar is voor gebruik.


Heeft u vragen over het reinigen van een brandstoftank?

Wij reinigen uw brandstoftank op een veilige manier

M.I.C. nv in Lier is reeds 50 jaar actief op het gebied van industrieel onderhoud. Zo komen we al jaren bij allerlei bedrijven en particulieren langs om de stookolietank te reinigen. Ook een brandstoftank reinigen hoort bij ons uitgebreide aanbod aan diensten. Is uw brandstoftank bijvoorbeeld verroest of vindt er corrosie plaats? Dan bekijken we de best mogelijke methode om dit op te lossen en reinigen we de tank uitvoerig. Dankzij de voortdurende bijscholing breiden we niet alleen de kennis van onze medewerkers uit, maar bieden we steeds meer diensten aan. Op die manier garanderen we altijd een veilige en nauwkeurige reiniging.

 

Ontdek onze vele diensten

Denkt u dat het tijd is om uw brandstoftank te reinigen, maar doet u dat liever niet zelf? Wij staan elke dag opnieuw klaar om u hierbij te helpen. Bel ons zeker op het nummer 03 491 98 30 of stuur een e-mail naar mic@mic-nv.be. Zo kunt u ons eveneens al uw vragen stellen over onze andere diensten, zoals de reinigingswerkzaamheden. Voor u het weet, komen we bij u langs voor een handmatige technische reiniging.