Chemische reiniging

We gebruiken een chemische reiniging als alternatief voor een klassieke reiniging met hoge druk en vacuüm. Deze techniek passen we frequent toe bij installaties waarbij de toegang gelimiteerd is. Bij M.I.C. nv in Lier beschikken we dan ook over voldoende kennis en ervaring om deze chemisch-technische reiniging toe te passen.

 

Voor welke installaties kan een chemische reiniging gebruikt worden?

Een chemische reiniging bestaat niet alleen uit het reinigen, maar ook uit beitsen en passiveren van de toestellen en installaties. Wanneer u kiest voor het industrieel onderhoud van onze onderneming, komen we met veel plezier bij u thuis langs voor de volgende diensten:

  • Chemisch reinigen, ontkalken van stoom- en verwarmingsketels
  • Reinigen van installaties, leidingen, met warme of koude toepassingen
  • Beitsen of passiveren van koolstofstaal of RVS
  • Reinigen van warmtewisselaars, bundels, platenwisselaars
  • Reinigen van airfins, condensors, verdampers, koel- en verwarmingsbatterijen

Wilt u dus een chemisch onderhoud, zoals een olietank laten reinigen? Dan schakelt u het best de ervaren medewerkers van M.I.C. nv in.

 

Contacteer ons vandaag nog

Laat het vuil niet langer opstapelen in uw installatie en contacteer ons vandaag nog voor een chemische reiniging. U belt ons op het nummer 03 491 98 30 of stuurt een e-mail naar mic@mic-nv.be. Zo ontdekt u ook onze andere reinigingsdiensten. We komen namelijk ook graag bij u langs voor allerlei reinigingswerken.