Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Een olietank reinigen vereist de nodige kennis en ervaring. Bij M.I.C. nv in Lier rekent u op beide. Wij garanderen steeds een nauwkeurige reiniging van al uw installaties. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het vak en bieden regelmatig bijscholing aan onze medewerkers aan om hen nog verder te laten ontwikkelen. Op die manier kunnen we u nog beter helpen.

 

Heeft u vragen over het reinigen van een olietank?

Een olietank reinigen conform de voorschriften

Bij alle chemische reinigingen is het zeer belangrijk om de voorschriften omtrent de veiligheid goed op te volgen. Al onze deskundige medewerkers hebben hiervoor dan ook opleidingen gevolgd. Wanneer we bij u langskomen om een olietank te reinigen, verwijderen we op een efficiënte manier alle residuen die achter zijn gebleven. Wanneer we daarmee klaar zijn, voeren we ook voor u de afvalstoffen af. Zo hoeft u zich hier alvast geen zorgen over te maken. Wij helpen u daarnaast ook graag verder om andere installaties schoon te maken, zoals een brandstoftank reinigen.

 

Ontdek hoe wij te werk gaan

Bent u geïnteresseerd om door ons uw olietank te laten reinigen, maar wenst u hierover meer te weten? Wij geven u graag meer informatie over onze werkwijze. Wilt u bijvoorbeeld ontdekken hoe wij hoge druk gebruiken om uw installaties te reinigen? Of zijn andere reinigingswerken eerder diensten die u interesseren? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 03 491 98 30.