Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Wanneer u de levensduur van uw opslagtank wilt verlengen, laat u deze het best reinigen door onze ervaren medewerkers. Bij M.I.C. nv in Lier zorgen we ervoor dat uw tank weer helemaal in orde is. We breiden ons assortiment aan materialen steeds uit, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn om al uw installaties schoon te maken.

 

Heeft u vragen over het reinigen van een opslagtank?

Wat doen we om uw opslagtank te reinigen?

Om een opslagtank schoon te maken, kunnen we gebruik maken van verschillende methoden. Soms gebruiken we bijvoorbeeld een chemische reiniging om de beste resultaten te bereiken. Welke methode we hanteren, hangt uiteraard af van de staat waarin uw tank zich bevindt. Een mazouttankreiniging gebeurt op een andere wijze dan wanneer we een andere opslagtank reinigen. Daarnaast is de plaats van de tank van groot belang. Een ondergrondse tank is heel wat moeilijker te bereiken dan een bovengrondse opslag en vereist eveneens een andere aanpak.

 

Neem een kijkje tussen onze diensten

Een opslagtank is een van de vele installaties die wij voor u reinigen. Verder bieden wij nog heel wat meer reinigingsdiensten aan. Zo komen we bij u thuis langs voor nauwkeurige reinigingswerken. Hiervoor belt u ons op het nummer 03 491 98 30 of stuurt u een e-mail naar mic@mic-nv.be. Wij geven u met veel plezier meer informatie.