Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Het is zeer belangrijk om op regelmatige basis uw silo te laten reinigen. Dit laat u het beste doen door echte experten, zoals de ervaren medewerkers van M.I.C. nv in Lier. Wij hebben de juiste materialen ter beschikking om de siloreiniging tot een goed einde te brengen. Bekijk zeker hoe wij u kunnen helpen!

Heeft u vragen over het reinigen van een silo?

Wat gebeurt er wanneer we een silo reinigen?

In een silo kunnen gemakkelijk restproducten aan de zijkant blijven plakken. Het is daarom af en toe nodig om die losse restanten te laten verwijderen door experten in siloreiniging. Wij maken hiervoor gebruik van verschillende methoden, zoals de zware pompen om te spoelen met lage druk en zo uw silo te reinigen. Daarnaast hebben we eveneens sproei- en nevelsystemen om detergenten of chemicaliën te verspreiden. Naargelang de vervuiling moeten we namelijk op een andere manier aan het werk voor de siloreiniging. Wij hebben de beste materialen ter beschikking. Zo halen wij alles van aardolie, chemicaliën tot lichte koolwaterstoffen zonder problemen weg tijdens een siloreiniging. Een silo of tank reinigen was nog nooit zo gemakkelijk als met onze service. Nadat de opslagtank gereinigd is, kunt u weer snel verder met uw eigen werkzaamheden.

 

Vertrouw op onze expertise

Heeft u een silo en is het tijd om deze te laten reinigen? Wacht er dan zeker niet langer mee en contacteer ons op het nummer 03 491 98 30 of stuur een e-mail naar mic@mic-nv.be. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Wilt u graag zelf aan de slag met een siloreiniging of andere reinigingswerken? Bekijk dan de jobs die wij open hebben staan. Wie weet werkt u binnenkort als deskundige asbestverwijderaar bij M.I.C. nv.