Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Wanneer u vreemde geurtjes begint te ruiken, is het tijd om uw luchtkanalen te laten reinigen. Een vervuild luchtkanaal kan naast geurtjes ook bacteriën verspreiden en ongezonde lucht toevoeren in uw ruimte. Dat voorkomt u gemakkelijk door ons in te schakelen. Bij M.I.C. nv in Lier is het namelijk een van onze vele specialiteiten.

 

Heeft u vragen over het reinigen van luchtkanalen?

Luchtkanalen reinigen op efficiënte wijze

Om ervoor te zorgen dat we uw ventilatiesysteem correct reinigen, komen we eerst langs voor een inspectie. Zo krijgen we een beter idee waarmee we te maken hebben en kunnen we efficiënt aan de slag met de juiste materialen. Bij M.I.C. nv hebben we namelijk een uitgebreid assortiment aan gereedschap ter beschikking om u zo goed mogelijk verder te helpen. Onze ADR-zuigwagens staan bijvoorbeeld steeds klaar om leidingen te reinigen en ledigen. We bieden deze reiniging aan als deel van ons industrieel onderhoud. Wij komen echter ook met veel plezier bij u thuis langs om de luchtkanalen te reinigen.

 

Ontdek onze volledige service

Wanneer u ons inschakelt om uw luchtkanalen te reinigen, rekent u steeds op een volledige service. U hoeft zich daarom niet langer zorgen te maken over slechte geurtjes of bacteriën. Wilt u graag meer te weten komen over al onze diensten, zoals alle reinigingswerken? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar het nummer 03 491 98 30 of door een e-mail te sturen naar mic@mic-nv.be.