Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Er zijn verschillende manieren om een ventilatiesysteem te reinigen. Bij M.I.C. nv in Lier hebben onze medewerkers heel wat bijscholing genoten om deze methodes onder de knie te krijgen en u zo nog beter te kunnen helpen. U rekent daarom steeds op de beste service, wanneer u kiest voor onze deskundige onderneming.

 

 

Heeft u vragen over het reinigen van een ventilatiesysteem?

Hoe gaan we te werk om uw ventilatiesysteem te reinigen?

Het is van groot belang om regelmatig uw ventilatiesysteem een grondige reiniging te geven. Dat voorkomt niet alleen onaangename geurtjes en ongezonde luchttoevoer, maar zorgt ook voor een betere werking. Dankzij onze reiniging van de luchtkanalen geniet u nog langere tijd van uw installatie. Wanneer we bij u langskomen om uw ventilatiesysteem te reinigen, maken we gebruik van een speciale stofzuiger. Deze is niet alleen zeer krachtig, maar ook flexibel om aan alle hoeken en kanten van de ventilatie te geraken. Wilt u zelf leren hoe u dat kunt doen? Dan is een job bij onze onderneming misschien wel iets voor u!

 

Schakel onze ervaren medewerkers in

Wacht niet langer en laat uw ventilatiesysteem vandaag nog reinigen door M.I.C. nv. We staan elke dag opnieuw voor u klaar met een volledige service. Zo zijn we eveneens deskundige asbestverwijderaars. U kunt ons contacteren door te bellen naar het nummer 03 491 98 30 of door een e-mail te sturen naar mic@mic-nv.be om meer te weten te komen over onze reinigingswerken of onze reinigingen van ventilaties.