Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in asbestsanering. Vertrouw daarom altijd op M.I.C nv in Lier om asbest op een veilige manier weg te halen. Dit is namelijk niet iets dat u zomaar zelf mag doen. Wij hebben hiervoor de nodige certificaten en zijn een erkende organisatie die asbest verwijdert in allerlei woningen en bedrijven.

 

Heeft u vragen over asbestsanering?

Hoe gaan we te werk tijdens een asbestsanering?

Als deskundig asbestverwijderaar weten we hoe te beginnen aan deze gevaarlijke taak. Eerst stellen we een uitvoerige en nauwkeurige inventaris op. We nemen ook een staal van het asbest mee en analyseren dit in een labo. Dan is het tijd om aan de asbestsanering te beginnen. We kiezen hiervoor steeds de meest veilige manier van aanpakken. Hoe we juist te werk gaan, hangt af van waar het asbest zich bevindt en hoe gemakkelijk we dit kunnen weghalen. Asbest laten verwijderen is zeer belangrijk voor uw gezondheid en die van iedereen rondom u. Wacht er dus zeker niet te lang mee!

 

Contacteer ons om ons in te schakelen

Denkt u dat er asbest in uw woning aanwezig is en wilt u dit laten weghalen? Schakel ons dan in en geniet van een deskundige en veilige asbestsanering door onze ervaren medewerkers. Wilt u onze andere diensten ontdekken? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 03 491 98 30 en we leggen u met plezier alles uit over onze reinigingswerken.