Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Als deskundig asbestverwijderaar helpen wij u graag verder om al het asbest uit uw woning weg te halen. Bij M.I.C. nv in Lier, in de buurt van Antwerpen, hebben onze medewerkers namelijk de nodige certificaten om als erkend asbestverwijderaar aan de slag te gaan. We blijven onze kennis en ons gereedschap uitbreiden, zodat we u steeds beter te hulp kunnen zijn. Asbest is namelijk een zeer gevaarlijke stof die u het best weg laat halen.

 

Heeft u vragen over het verwijderen van asbest?

Deskundig asbestverwijderaar met de nodige certificaten

Niet iedereen mag zo maar asbest verwijderen, daar heeft u namelijk specifieke certificaten voor nodig. Wanneer u onze onderneming inschakelt voor asbestsanering of reinigingswerken, rekent u steeds op een erkend asbestverwijderaar die weet op welke manier het asbest veilig weggehaald kan worden. M.I.C. nv is niet alleen erkend door het Ministerie, maar we zijn ook Kiwa-gecertificeerd. Al onze medewerkers hebben namelijk de nodige opleidingen gevolgd om als deskundig asbestverwijderaar aan de slag te kunnen gaan.

 

Een volledige service

Denkt u eraan om ons in te schakelen om bijvoorbeeld asbestleien te verwijderen? Dan geniet u van een volledige service. Als deskundig en erkend asbestverwijderaar regelen we namelijk niet alleen het weghalen van de giftige stoffen, maar we inventariseren deze ook. Dit moet jaarlijks gebeuren om wettelijke redenen. Zo krijgen we een goed idee van hoeveel asbest er zich nog in uw woning bevindt en kunnen we een veilige methode opstellen om dit te verwijderen. Niet al het asbest kan namelijk op dezelfde manier weggehaald worden. Als deskundig en erkend asbestverwijderaar zijn we gespecialiseerd in allerlei technieken, zoals de hermetische onderdrukzone. Onze dienst voor asbest garandeert steeds de beste service, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Vertrouw op een erkend asbestverwijderaar!

 

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u graag een deskundig en erkend asbestverwijderaar inschakelen? Neem dan vandaag nog contact op met ons door te bellen naar 03 491 98 30 of een e-mail te sturen naar mic@mic-nv.be. Ontdek ook snel al onze andere diensten, zoals de chemische reiniging. Wij hebben nog veel meer te bieden dan het verwijderen van gevaarlijk asbest! Zo reinigen we met veel plezier ook uw tanks of silo’s en komen we langs voor uw luchtkanalen.