Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Wilt u asbest laten verwijderen, maar bent u nog op zoek naar een onderneming in Antwerpen die dit op een veilige manier kan doen? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan M.I.C. nv in Lier. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende technieken om asbest weg te halen uit uw huis. Deze schadelijke stof kan namelijk in alles zitten van isolatie tot roofing.

 

Heeft u vragen over het verwijderen van asbest?

Uw asbest laten verwijderen door echte experten

Door de giftige deeltjes is het zeer gevaarlijk om asbest te saneren. Als er niet voorzichtig mee omgegaan wordt en er stofjes vrijkomen, dan heeft dit negatieve gevolgen voor de omgeving en uw gezondheid. Het is daarom een goed idee om zo snel mogelijk al het asbest te laten verwijderen door onze onderneming. Hoe weet u echter dat er asbest in uw woning zit? Daarvoor moeten we eerst een inventaris opstellen. Als deskundige asbestverwijderaars beschikken we over de nodige kennis en het juiste gereedschap om eerst enkele stalen te nemen. Die sturen we daarna naar een labo, zodat we zeker zijn dat we met asbest te maken hebben. Daarna kunnen we pas beginnen met de absestsanering. Asbest laten verwijderen is nu eenmaal iets dat met de nodige nauwkeurigheid dient te gebeuren.

 

Hoe gaan we te werk?

Eenmaal er asbest is vastgesteld, kunnen we aan de slag om het weg te halen. Afhankelijk van de staat van het voorwerp dat asbest bevat, kiezen we voor een andere methode. Wilt u dus een golfplaat met asbest laten verwijderen die nog in goede staat is? Dan hanteren we een eenvoudige handeling. Gaat het om een asbestdak vervangen waarbij de leien kapot aan het gaan zijn? Dan is de kans groter dat er reeds schadelijke stoffen in de lucht hangen en maken we bijvoorbeeld gebruik van een couveusezak. Zo voorkomen we dat er nog meer giftige deeltjes in uw huis terecht komen.

 

Schakel ons vandaag nog in

Er bevindt zich vandaag de dag nog zeer veel asbest in huizen. We staan daarom altijd klaar, als u beslist om het asbest te laten verwijderen. Onze dienst voor asbestsanering regelt alles van de inventaris tot het weghalen op een veilige wijze. Contacteer ons vandaag nog op het nummer 03 491 98 30 of door een e-mail te sturen naar mic@mic-nv.be. Ontdek zo ook onze andere reinigingswerkzaamheden.