Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Een asbestdak vervangen is zeer gevaarlijk door de giftige stoffen die in het asbest zitten. Dat mag daarom enkel uitgevoerd worden door een erkende onderneming. M.I.C. nv in Lier heeft hiervoor de nodige certificaten. Zo garanderen we telkens een veilige verwijdering van het asbest en vervangen we dit door een niet-giftig alternatief.

 

Heeft u vragen over het verwijderen van een asbestdak?

Uw asbestdak laten vervangen door professionelen

Nadat het asbest is vastgesteld en hier een inventaris van is opgemaakt, kunnen we aan de slag om de asbestleien te verwijderen. Onze gespecialiseerde en deskundige asbestverwijderaars weten waar ze mee bezig zijn en doen dat dan ook op een zeer voorzichtige manier. Ze hebben hiervoor een goede uitrusting en ruime ervaring. Wanneer we uw asbestdak vervangen, sluiten we het zo goed mogelijk af. Dat doen we om te voorkomen dat schadelijke vezels die ontsnappen tijdens de asbestsanering in uw huis terechtkomen. Hoe onze werkwijze er verder uitziet, hangt af van de staat waarin uw asbestdak zich bevindt. We komen daarom graag eens bij u thuis langs om de situatie te bekijken en de beste methode te bespreken.

 

Laat een asbestinventaris opstellen

Vooraleer we een asbestdak vervangen is het belangrijk om een asbestinventaris op te laten stellen. Dit moet jaarlijks ook geüpdatet worden. Onze dienst asbestsanering houdt zich bezig met alle verschillende onderdelen van de sanering. Schakel daarom snel M.I.C. nv in door te bellen naar het nummer 03 491 98 30 of door een e-mail te sturen naar mic@mic-nv.be. Wij komen graag langs voor allerlei reinigingswerkzaamheden.