Veiligheidscertificaten

Goed-opgeleide medewerkers

De nieuwste materialen

 

Als u niet tijdig uw mazouttank laat reinigen, komt u binnenkort wellicht voor onaangename verrassingen te staan. De werking van de tank kan namelijk verstoord worden, wat zorgt voor een lager rendement van de installatie in het algemeen. U schakelt daarom het best M.I.C. nv in Lier in om dit te voorkomen.Heeft u vragen over het verwijderen van asbest?

Hoe gaan wij te werk om een mazouttank te reinigen?

 

Net als andere reinigingen, zoals de reiniging van uw stookolietank, doet u dit het best niet zelf. Er komt namelijk heel wat bij kijken. Zo zuigen we de mazout die nog in uw tank zit aan om deze in een speciale tankwagen op te slagen. Daarna is het tijd om het slib van de bodem te verwijderen. Als u dit te lang laat liggen, zorgt het namelijk voor heel wat problemen. Onze ervaren medewerkers gaan dan aan de slag om uw tank grondig te reinigen. Ten slotte vullen we opnieuw uw tank met stookolie. Wilt u het reinigen van de mazouttank combineren met een rioolreiniging? Bij M.I.C. nv is het allemaal mogelijk!

Schakel ons in voor allerlei reinigingen

Is er naast uw mazouttank een andere installatie die u graag eens grondig wilt reinigen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij hebben bieden namelijk alles aan van chemische reiniging tot het verwijderen van giftige stoffen. Wie weet komen we binnenkort bij u langs voor uitgebreide reinigingswerken. Bel ons op het nummer 03 491 98 30 om een afspraak te maken.